betebetin hizmetiyle yenilenen hizmetlerden haber



İşçi, patron ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Fiyat Tespit Komisyonu; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler betebet, betebet yeni adresi betebet giriş   lığının hane sahipliğinde toplandı.

Artış yüzde 26,05 oldu


Kararın komisyonda oybirliği ile alındığını ifade eden betebet, betebet yeni adresi betebet giriş    Selçuk, sözlerini şöyle sürdürdü: “Asgari Fiyat Tespit Komisyonu’nun son kararına göre 1 Ocak 2019’dan itibaren geçerli olacak asgari fiyat, brüt 2 bin 558 Türk lirası, net 2 bin 20 Türk lirası olarak belirlenmiştir. Böylelikle, geçen seneye mukayese et net asgari fiyat yüzde 26,05 artmıştır. Mevcut enflasyon oranının üzerinde bir artış sağlayarak 10 Ekim’de enflasyonla topyekün mücadele programında, işçimizi enflasyona ezdirmeyeceğimize konusunda verdiğimiz sözü de tutmuş olduk. Bu karar, Asgari Fiyat Tespit Komisyonunun rey birliğiyle alınmıştır.”

Üç çocuklu işçi için 2 bin 155 tl’ye erişecek

betebet, betebet yeni adresi betebet giriş    Selçuk, “İzah eden rakam bekar ve çocuksuz bir işçimiz için geçerli olup, üç çocuklu evli bir işçimiz için bu rakam 2 bin 155 liraya erişmektedir” diye konuştu. Selçuk, saptayan asgari ücretin başta çalışanlar ve işverenler olmak üzere toplumun tüm kesimlerine hayırlı olmasını umdu.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bitcointalk Nedir Nasıl Üye Olunur

betebetin kalite güzellik yerinden haber ve spor

Bedava bitcoin ve bonus coin kazan